Νέα

Εκδήλωση ΣΑΕΚ επ ευκαιρία της επίσκεψης του κ Gabriel Bernardino

Περισσότερα

Δελτίο Τύπου - Ενημερωτική Ημερίδα ΟΕΒ με θέμα το ΓεΣΥ

Περισσότερα

Νέος Γενικός Διευθυντής στον ΣΑΕΚ

Περισσότερα

40η Ετήσια Γενικη Συνέλευση ΣΑΕΚ

Περισσότερα

Νέος Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος Γενικής Φύσεως στο ΔΣ του ΣΑΕΚ

Περισσότερα

Ο ΣΑΕΚ συζητά τις θέσεις του με τους υποψήφιους προέδρους

Πρωτοβουλία διαλόγου έχει αναλάβει ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου εν όψει προεδρικών εκλογών.

Στο πλαίσιο αυτό, απέστειλε στα εκλογικά επιτελεία αναλυτικό ερωτηματολόγιο με τις θέσεις και προτάσεις του για βασικά θέματα που απασχολούν την ασφάλιση και τις βασικές μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται ζητώντας από τους υποψηφίους να πάρουν καθαρή θέση ή να καταθέσουν την αντιπρότασή τους.

Ακολουθούν απευθείας συναντήσεις των υποψηφίων προέδρων με το Διοικητικό Συμβούλιο και τις εταιρείες του ΣΑΕΚ για περαιτέρω διευκρινίσεις επί των θέσεων.

Την Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 επισκέφθηκε τα γραφεία του ΣΑΕΚ ο πρώτος υποψήφιος, ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, κ. Γιώργος Λιλλήκας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα ζητήματα με βάση το ερωτηματολόγιο.

«Για τον ΣΑΕΚ, την ενιαία φωνή της ασφαλιστικής αγοράς, η συνέπεια λόγων και έργων, προεκλογικά και μετεκλογικά, έχει κεφαλαιώδη σημασία. Γι’ αυτό σήμερα ζητούμε καθαρές θέσεις από όλους τους υποψήφιους για τα θέματα που μας απασχολούν. Ανεξαρτήτως αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε, εκτιμούμε τον ψύχραιμο και καλοπροαίρετο διάλογο, με ειλικρίνεια και αλληλοσεβασμό, με όλους τους παράγοντες του δημοσίου βίου», δήλωσε σχετικά χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΣΑΕΚ Δρ. Ανδρέας Κρητιώτης.


Λευκωσία, 19 Ιανουαρίου 2018


Copyright ©2019 Insurance Association of Cyprus. Design by INBOX DESIGN CONSULTANTS