Νέα

Ο ΣΑΕΚ τίμησε τους άριστους της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του ΠΚ

Περισσότερα

Συμμετοχή ΣΑΕΚ στη Γενική Συνέλευση και το Διεθνές Συνέδριο της Insurance Europe

Περισσότερα

Γεύμα εργασίας παρέθεσε ο ΣΑΕΚ προς τιμήν των μελών του που αφυπηρέτησαν

Περισσότερα

Συνέδριο ΟΕΒ με θέμα «Το Μέλλον του Συνταξιοδοτικού Συστήματος  και των Ταμείων Προνοίας στην Κύπρο»

Περισσότερα

43η Ετήσια Γενική Συνέλευση ΣΑΕΚ

Περισσότερα

Ο ΣΑΕΚ τίμησε τους άριστους της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του ΠΚ

Βραβεία στους αριστούχους φοιτητές της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου, απένειμε ο Πρόεδρος του ΔΣ του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΑΕΚ), κ. Ευάγγελος Αναστασιάδης. 

Σε τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 στο Αμφιθέατρο «Νίκος Κ. Σιακόλας», στο Σιακόλειο Εκπαιδευτικό Κέντρο, του Πανεπιστημίου Κύπρου, ο κ. Αναστασιάδης παρέδωσε στους δύο πρωτεύσαντες φοιτητές που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, βραβεία αξίας €600 έκαστος, ευγενικής χορηγίας του ΣΑΕΚ.

Ο Πρόεδρος του ΣΑΕΚ, κ. Ευάγγελος Αναστασιάδης, ανέφερε πως η στήριξη του συνδέσμου στους φοιτητές της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου, αποτελεί μέρος της στρατηγικής του ΣΑΕΚ, για θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία. «Η αριστεία είναι κάτι που πρέπει να τιμάται. Σήμερα επιβραβεύουμε τη σκληρή προσπάθεια δύο σπουδαίων νέων, δίνοντας το παράδειγμα πως καμιά θυσία δεν πάει χαμένη, αλλά ούτε και ο δρόμος της επιτυχίας είναι εύκολος για να το διαβείς», τόνισε ο κ. Αναστασιάδης. 

Ο ΣΑΕΚ πιστεύει στις δυνατότητες των νέων της χώρας, γι’ αυτό και θα συνεχίζει να στηρίζει τους πρωταγωνιστές της επόμενης μέρας. 

Λευκωσία, Ιούνιος 2022