Νέα

Ο ΣΑΕΚ τίμησε τους άριστους της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του ΠΚ

Περισσότερα

Συμμετοχή ΣΑΕΚ στη Γενική Συνέλευση και το Διεθνές Συνέδριο της Insurance Europe

Περισσότερα

Γεύμα εργασίας παρέθεσε ο ΣΑΕΚ προς τιμήν των μελών του που αφυπηρέτησαν

Περισσότερα

Συνέδριο ΟΕΒ με θέμα «Το Μέλλον του Συνταξιοδοτικού Συστήματος  και των Ταμείων Προνοίας στην Κύπρο»

Περισσότερα

43η Ετήσια Γενική Συνέλευση ΣΑΕΚ

Περισσότερα

Γεύμα εργασίας παρέθεσε ο ΣΑΕΚ προς τιμήν των μελών του που αφυπηρέτησαν

Την ευκαιρία να συναντηθούν, μετά από αρκετό καιρό αποχής λόγω της πανδημίας, είχαν τα στελέχη της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας της χώρας, σε γεύμα εργασίας που παρέθεσε ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΑΕΚ) την Τετάρτη,  4 Μαΐου 2022.

Οι Γενικοί Διευθυντές των ασφαλιστικών εταιρειών και τα μέλη του ΔΣ του ΣΑΕΚ που παρευρέθηκαν στη συνάντηση, είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν τις εξελίξεις που αφορούν τον κλάδο σε μια χαλαρή και ταυτόχρονα εποικοδομητική συνάντηση. 

Την τιμητική τους στο γεύμα εργασίας είχαν τα μέλη της βιομηχανίας Πόλυς Μιχαηλίδης της CNP Cyprialife και Άριστος Στυλιανού των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου οι οποίοι αφυπηρέτησαν, καθώς  επίσης και ο Φίλιος Ζαχαριάδης της Royal Crown ο οποίος μετά από μια πολύχρονη θητεία ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΑΕΚ αποφάσισε να αποχωρήσει. 

Έχοντας και οι τρεις διατελέσει μέλη του ΔΣ του ΣΑΕΚ για πολλά χρόνια, με τους κ. Μιχαηλίδη και κ. Ζαχαριάδη να βρίσκονται και για σειρά ετών στην Προεδρία του συνδέσμου, ο ΣΑΕΚ δεν θα μπορούσε να μην τους τιμήσει για την πολύχρονη προσφορά τους στην Ασφαλιστική Βιομηχανία.

Οι τρείς βετεράνοι πλέον του τομέα, μοιράστηκαν με τους παρευρισκόμενους την πορεία τους, τις εμπειρίες που απέκτησαν αναπολώντας έτσι στιγμές του παρελθόντος. 

Ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου, είναι ικανοποιημένος για τη συνάντηση των μελών του μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και επιφυλάσσεται για περισσότερα γεύματα εργασίας στο μέλλον. 


Λευκωσία, Μάϊος 2022